Bel ons:
401695 / 401696


Heeft u vragen
Vraag meer informatie aan
SAM_0400

Bedrijfsinformatie - Ons Team

Het team van Apotheek Sibilo bestaat uit de apotheker, de apothekers assistenten en de farmaceutisch medewerkers. De apotheker mevrouw H.G.S. Sibilo heeft haar opleiding in farmacie gedaan aan de Nova Southeastern University College of Pharmacy in de Verenigde Staten van Amerika. Haar diploma in Doctor of Pharmacy werd behaald in 1996. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de Florida, keerde de apotheker in 1999 terug naar Suriname om haar eigen apotheek op te zetten. Op 1 september 2000 opende Apotheek Sibilo haar deuren.

IMG_2230�� IMG_2219

Het gehele team van Apotheek Sibilo heeft als doel het verstrekken van deskundige��farmaceutische patiënten zorg. Ons goed opgeleid personeel zorgt voor een klantgerichte dienst verlening en optimale kwaliteitcontrole. Hierbij garanderen we een efficiente aflevering van producten met een hoogwaardige kwaliteit.

Alle medewerkers van Apotheek Sibilo werken in teamverband om al onze klanten een optimale service te garanderen. Ons team kan u zowel mondeling als schriftelijk adviseren omtrent uw geneesmiddelen. Omdat ons werk van groot belang is voor de gezondheid van onze patienten worden alle recepten nauwkeurig gecontroleerd. Op deze manier kunnen wij goede en foutloze zorg garanderen.